logo Savage Club Finland

Tervetuloa suomalaisille Suzuki Savage Clubin sivuille!

Tämä Club on kohdistettu kaikille Savage -henkisille ihmisille, oli omaa pyörää tai ei. Club on herätetty henkiin 2001 maaliskuulla. Toivomme saavamme aktiivisia ihmisiä mukaan toimintaa kehittämään! Lue kunniapresidenttime, Peterin, kirjoittama kerhohistoriikki:

doc-muodossa tai pdf-muodossa


SCF Presidentin terveiset

Kymmenen vuotta sitten musta, lommoilla oleva Savage valitsi omistajansa, ja minusta tuli ylpeä motoristi ja savageclubilainen. Savage on vaihtanut väriä, päässyt lommoistaan ja saanut uusia sisuskaluja, mutta meillä on yhteistä taivalta takana jo kymmeniä tuhansia kilometrejä, ja minulla on kunnia olla Savage Clubin neljäs naispresidentti.

Kuinka monta kertaa olenkaan tuntenut ylpeyttä tästä porukasta, ja ollut onnellinen siitä, että olen päässyt osaksi näin hienoa kerhoa, ja miten monta rakasta ystävää olen saanut tämän kerhon myötä. Ja kaikki vain siksi, että rakastuin Savageen ensisilmäyksellä. Näiden vuosien aikana olen myös oppinut itse huoltamaan kulkineeni, ja hyvin se on minua palvellutkin. Savage on siitä mukava moottoripyörä, että se on tekniikaltaan ja käsiteltävyydeltään yksinkertainen, ja onpa siitä rakenneltukin toinen toistaan upeampia pyöriä.

Savage täyttää ensi vuonna jo kolmekymmentä vuotta, eikä pyörää enää valmisteta. Kuitenkin saamme uusiakin jäseniä joukkoomme, ja vanhat pysyvät vaikka pyörä vaihtuisikin. Meitä yhdistää Savage-henki, yhteen hiileen puhaltaminen ja toisen kunnioittaminen, ja toivotamme joukkoomme mukaan myös sellaiset samanhenkiset, joilla ei omaa pyörää ole.

Savage Clubin vuosikokous järjestetään perinteisesti viikkoa ennen juhannusta. Sen lisäksi järjestetään muita pienempiä tapahtumia ja ilta-ajeluita, joista löytyy tieto kerhon forumilta. Joukkomme ei ole suuren suuri, mutta laatu korvaa määrän, ja toivotamme uudet jäsenet lämpimästi tervetulleiksi mukaan toimintaan.

Aurinkoisia kilometrejä, tien päällä tavataan!

Myy
Presidentti
Savage Club Finland


Päivitetty 2015-06-17